Butornetaruhaz

Switch to desktop Register Login

HELL franciaágy

Ár
78000 Ft
Méretek Tooltip
Fekvőfelület fajtája Tooltip
Színe Tooltip
 • Leírás
 • Vélemények
Gyártó:Kárpitos bútor

Modern franciaágy, 3 méretben, 4 színben, 4 fajta fekvőfelülettel, 2 db  ajándék párnával

Fekvőfelület méretek:

 • 138x198 cm
 • 158X198 cm
 • 175x198 cm

Színek:

 • fekete+lila
 • fekete+piros
 • sötétbarna+bézs
 • homok + s.barna

Fekvőfelületek fajtája:

 • extra szivacsos (10 cm,N30-as)/ teherbírása: max. 110 kg/fő
 • ortopéd szivacs (12 cm) teherbírása:max. 120 kg/fő
 • élkeretes ,extra rugós  teherbírása: max 120 kg/fő
 • erősített, ortopéd bonell rugós teherbírása: max 150 kg/fő

 

1. Extra szivacsos:Ez egy 10 cm vastagságú kemény hab( N30) melyen feszes, egyenes a huzat, és egyenletes tartást biztosít mind franciaágyakon, mind kanapékon. Azoknak ajánljuk akik egyenes kemény felületen szeretnek aludni. A webáruházban bemutatott kanapékon, foteleken, ülőgarnitúrákon, ezzel az extra szivacsos kivitellel találkozhatnak. Mind kényelmi mind anyagi szempontból jó választás. Tartós problémamentes fekvőfelület. A bútorok alapárai ezzel a szivacsos változattal vannak kalkulálva. Ezen  felületet teherbírása franciaágyanként max 110 kg˛/fő. (egy franciaágy max: két fős).

2. Ortopéd szivacs:Az ortopéd szivacs kétrétegű (7+5 cm). Az extra szivacs  (N 30) és egy rugalmas hab (HR 37) együttes kombinációja, ami így egy kiváló rugalmasságú 12 cm vastagságú ülő és fekvőréteget képez a bútoron. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik mindennapos használatra keresnek kényelmes, tartós, ülő vagy fekvő bútort. Süllyedésmentes egyenes fekvőfelület jellemzi, egyenes deréktartás alvás közben. Alapjába véve inkább tartozik a keményebb kategóriába mint a puhábba. Teherbírása 70 kg/m2, ami azt jelenti, hogy személyenként max 120 kg-ig ajánljuk.

3. Extra rugós: Ez egy sűrű rugótekercsekből álló, élkerettel ellátott, rugalmas hatást biztosító fekvőfelület. A rugózat egy vastag filccel le van kötve, majd erre kerül egy 2-3 cm vastag szivacs borítás, ami biztosítja, hogy fekvés közbe ne érezze a rugózat tekercseit. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik, rugalmas, de egy közepes keménységű ágyon szeretnek aludni. Ár - érték arányban ez a legnépszerűbb fekvőfelület kialakítás.Nagyon sok üzletben más néven bonell rúgónak is hívják. Tartós masszív fekvőfelület, ha rendeltetésszerűen használják ( alvás) nagyon sokáig nem lesz vele semmi probléma. Nagyon nem szereti  ha beleugranak, beletérdelnek, ekkor  a rugó eldeformálódhat, és nem nyeri vissza eredeti formáját.

4.Ortopéd erősített rugós (gerincvédős zónával): Ez egy nagyon erős rugótípus, mely igény szerint keményíthető. Nem rendelkezik élkerettel, viszont vastag kemény szivaccsal van a széle megtámasztva, valamint a rugótekercsek köze szivacscsíkokkal van kierősítve, a rugó test levon kötve egy filc réteggel ez fogadja a 2-3 cm-es szivacs borítást. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnek egyenes, kemény felületen aludni. Nagyon tartós, szinte kifeküdhetetlen, így nagyobb súlyúaknak ideális választás. A nehezebb súlyú (100-150 kg) embereket is tökéletesen kiszolgálja, ha csak a rendeltetésének megfelelően alvásra használja. Az extra méretű és tömegű embereknek külön kérésre még tovább tudjuk erősíteni az ágy fekvőfelületét.Nem mindenki kedveli, mert túl keménynek tartják,de mint mindent, ezt is tönkre lehet tenni,de a rendeltetésszerű használat alkalmával kizárt a sérülés. A beleugrálást, térdelést a rajta való járkálást nem ajánljuk, ezzel lehet tönkre tenni. Sokakat megtéveszt az oldalt érezhető szivacs ezért azt gondolják, hogy szivacsost kaptak és szóvá teszik. Mielőtt azonban, hozzánk fordulnak vizsgálják meg az ágyat okával.. Az ágy szélétől 15 cm-rel beljebb már megtalálható a rugó, de nem könnyű kitapintani.

Termékleírás

Méretek:

Magasság: 81 cm
Szélesség: 140- 175 cm
Hosszúság: 200 cm
Fekvőfelület: 138-175 cm x 198 cm

Fekvőmagasság: 45 cm

Anyaga:

Ágyneműtartó: natúr bútorlap, szövet külső bevonattal, fém vasalat, acél rugók (4db), műanyag láb

Fejtámla: natúr bútorlap, szivacs bélés, szövet bevonat

Matrac: fa keret, fa lemez, acél bonellrugó/ szivacs(5 cm/10 cm/ 12 cm), szivacs- nemez rétegzés, szövet borítás

Ágyneműtartóval (20 cm mély)rendelkezik

Csomagolás: A terméket 3db-ban szállítjuk (fejvég, matrac, ágyneműtartó)

Szállítás:1-2 hét

Szállítás ára: AKCIÓ, INGYENES!

Jótállás: 1+1 év

14d.gif